Maling er maling sier du ?? Vel vel … her er mine 10 grunner til hvorfor jeg maler med akkurat denne malingen.

MINE 1O GODE GRUNNER TIL Å MALE MED VINTROKALKMALING.

 1:Du trenger  INGEN forkunnskaper om maling, men som alltid..;et ønske om å lære og prøve noe nytt er jo selvfølgelig en fordel.

2:Malingen krever NULL forarbeid. Perfekt for deg som er av den mer RASTLØSE typen!Du kan hoppe glatt over både pussing, sparkling og grunning. Du bør imidlertid vaske møblene dine da, helst med grovvask slik at fettet løsner. Tips : Pingo

 3:Malingen tørker raskt og du blir  med litt struktur  FERDIG med maleprosjektene dine innen planlagt tid.

 Du kan  for eksempel bygge opp  lag på lag,  vanne ut , lage opphøyninger og pusse ned ..

4:Malingen lukter  lite så du kan male store møbler der de står.  Spar ryggen din og unngå tunge løft.

5:Du trenger ikke være så himla nøye! Malingen dekker godt og lager struktur utfra bruken av penselen. 

 

6:PERFEKSJONIST? En utmerket måte å komme ut av komfortsonen og  avlære noe av egne begrensinger. Uansett: det finnes mange KURS, både hos meg og mine kollegaer, vi har også nettkurs.

 7: Ditt eget FRIMINUTT! Når du maler og er i gang med prosjektet  er det ikke rom for andre enn deg selv en kort stund. Vel unt og så godt! 

8: Stil! Du bestemmer stilen : Shabby, Bohem, Moderne, Glam, Fransk… Opp til deg og.. blir du lei ??  Da er det bare å rykke tilbake til start.

 

 

9:FARGENE: Hele 45 farger som kan mixes, lysnes om hverandre. Du finner din palett,lytt til magefølelsen om hva DU liker.

10: BARNEVENNLIG: Alle barn liker å male. Min datter på 7 år er ofte med meg, jeg lar henne i størst mulig grad bestemme hva hun skal male og hvilke farger hun vil bruke, dette gjør henne  utforskende og interessert. Det er jo tross alt hennes prosjekt  ; ikke mitt.Hun utvikler seg og mestrer, det gjør jeg også!

 

 IKKE KREATIV SIER DU ?? Joda alle er kreative på et eller annet plan. Når det gjelder Vintrokalkmaling og oppussing av møbler… veldig lett og veldig morsomt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *