Om meg

 

Jeg heter Maren Solbakken og er innehaver av Kalkverkstedet.

Jeg tilbyr kurs i kalkmaling og dekorteknikker. Jeg har et stort og variert  utsalg av kalkmaling fra  Vintrochalkpaint og er autorisert forhandler.

Til daglig arbeider jeg som vernepleier i psykiatrien og min jobb handler i grove trekk om å legge tilrette for et bedre liv.

Jeg har bred erfaring i å tilrettelegge og tilpasse aktiviteter utfra den enkeltes forutsetninger, og tilpasser mer enn gjerne kursene mine etter ønsker og behov; både for enkelte og i gruppe.

Jeg har i hele mitt voksne liv pusset opp møbler men det var etter mitt første kurs i kalkmaling hos Fabrikkgalleriet i 2014 det virkelig tok av for meg. Etter dette kurset og mange flere har kreativiteten og kunnskapen utviklet seg . I fjor sommer startet jeg opp og har siden da blitt kjent med mange likesinnede og maleglade folk. Jeg er så heldig å være med i et stort og faglig godt nettverk med kollegaer i  Vintrochalkpaint både i Norge og i England som gjør at jeg stadig får nødvendig kunnskap.

Jeg har stor tro på den ro og den energi som oppstår i kreative prosesser alene men aller helst i fellesskap med andre likesinnede .Mitt ønske og mål er kunne bidra til andre også får oppleve dette.

 

insta 1.1

Mitt verksted og utsalg er i Brumunddal,i Mørkvedvegen 241, . Mitt verksted og utsalg er åpent hver tirsdag fra 18-20  og etter avtale.

Jeg er fleksibel ; ta gjerne kontakt:

Min mailaddresse er : post@kalkverkstedet.no eller sms 90415632

Nettbutikk er under oppbygging, send meg en mail om du vil kjøpe maling; jeg sender i posten.

 

Maren                                         thumbnail_soft